کشمیریها در سراسر اروپا و بریتانیا حکم یاسین مالک را رد میکنند
معترضان در بریتانیا، نروژ، ایتالیا و آلمان از جامعه جهانی خواستند تا در موضوع حکم یاسین مالک مداخله کنند.
جوامع کشمیری در سراسر اروپا، حکم یاسین مالک رهبر حریت را رد کردند و از جامعه بین المللی خواستند تا در این موضوع مداخله کند تا از حقوق مردم بومی که برای چندین دهه با اشغال وحشیانه هند روبرو هستند، محافظت کند.
اعضای این جامعه در بریتانیا، نروژ، ایتالیا و آلمان تظاهراتی برگزار کردند و دادگاههای هند را به دلیل محکومیت نادرست مالک مورد انتقاد قرار دادند.
فهیم کیانی، که ریاست تحریک کشمیر بریتانیا را بر عهده دارد، در بیانیهای گفت که جوامع کشمیری تصمیم گرفتهاند این موضوع را با کشورهای اروپایی در میان بگذارند تا هند را مسئول بدانند. این دستورالعملی برای نسلکشی می باشد که از مدت ها در جامو و کشمیر تحت اشغال غیرقانونی هند (IIOJK) در حال انجام است.
برگزاری اعتراضات علیه حکم یاسین مالک در 27 می پس از نماز جمعه
کیانی افزود که از همه شعبههای تحریک کشمیر در سراسر بریتانیا خواسته است تا پس از نماز جمعه در 27 می اعتراضاتی را علیه محکومیت نادرست برگزار کنند.
این تظاهرات برای تحت فشار قرار دادن هند برای آزادی رهبران مقاومت کشمیری از جمله شبیر شاه، مسارات علم، آسیه اندرابی، پیر سیف الله، دکتر محمد قاسم فکتو و دیگران برگزار خواهد شد.
کیانی با اشاره به قطعنامههای مختلف سازمان ملل که IIOJK را منطقه مورد مناقشه می داند که آینده آن باید با تصمیم مردم آن تعیین شود، گفت: کشمیر هرگز بخشی از هند نبوده است این هند است که با قدرت نظامی خود حق همهپرسی آزاد و عادلانه را برای کشمیریها سلب میکند.
در ادامه وی مدعی شد که دادگاههای کانگورو هیچ صلاحیتی برای تصمیمگیری درباره آینده کشمیریهای آزادیخواه ندارند.
رئیس TeK همچنین از محمد افضل خان، قانونگذار بریتانیایی برای غیرقانونی خواندن حکم زندان در پارلمان بریتانیا تشکر کرد. و گفت: این یک مسئولیت اخلاقی و بین المللی بر عهده دولت بریتانیا است که از هند بخواهد همه رهبران مقاومت کشمیری را آزاد کند. زیرا کشمیر یک منطقه مورد مناقشه است.
دادگاههای هند بخشی از رژیم غیرقانونی نظامی هند در سرزمینهای اشغالی است
شاه حسین، رئیس حزب تحریک کشمیر نروژ، هنگام سخنرانی در مقابل سفارت هند در Oslo، گفت: موضع ما بار دیگر ثابت کرد که دادگاههای هند بخشی از رژیم غیرقانونی نظامی هند در سرزمینهای اشغالی هستند.
او ادامه داد: «این دادگاهها به اشغال نظامی غیرقانونی کمک میکنند، بنابراین اعتباری برای تصمیمگیری درباره این پروندهها ندارند».
حسین از مهاجران کشمیری در سراسر جهان خواست تا برای “نجات رهبر کشمیری در خطر” بایستند.
میان طیب، دبیرکل اتحادیه اروپا، نیز در یک گردهمایی عمومی دیگر گفت: ما ندیدهایم که هیچکس بهخاطر قتل سیدعلی گیلانی و اشرف سهرایی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته باشد. اکنون، تحت پوشش به اصطلاح دادگاه ها و سیستم قضایی، هند می خواهد یکی دیگر از رهبران کشمیری را بکشد.
در پایان وی گفت: کشمیریها، دادگاههای هند و سیستم قضایی آنها را رد میکنند و ما هرگز تسلیم نخواهیم شد.